•  
  •  
  •  

Locatie Geitenkamp

In september 2018 is er een nieuwe locatie geopend op de Geitenkamp 1 in Arnhem. Op deze locatie is, naast appartementen voor begeleid wonen en kantoor, tevens een sportruimte gerealiseerd. Met dit unieke concept als aanvulling in de ambulante begeleiding , bieden wij de mogelijkheid om met cliënten individueel te werken aan doelen door middel van sport en beweging onder professionele begeleiding.

Doelen als 'Ik wil werken aan mijn zelfvertrouwen', 'ik wil mijn stress beter kunnen hanteren', 'ik wil leren hoe ik kan ontspannen', zijn slechts een paar voorbeelden van de vele hulpvragen die wij krijgen. Om veel verschillende redenen komen deze hulpvragen vaak naar voren. Wij bieden nu de mogelijkheid om naast praten ook via sport en beweging te werken aan deze doelen. Meer ontspanning, een beter zelfbeeld, een betere conditie en een gezondere leefstijl zorgen allemaal voor meer welbevinden in het dagelijks leven.

Wat bieden wij aan?

Ontspanningstherapie: door ontspanningsoefeningen, soms gecombineerd met yoga, leer je je te ontspannen. Hierdoor lukt het vaak om beter te slapen en beter met stress om te kunnen gaan.

Boksen: in onze bokslessen is één van de doelen je hoofd leeg te maken. Verder wordt er ook gewerkt aan het aanleren van discipline, zelfbeheersing en de opbouw van een betere conditie.

Agressieregulatie training: in deze training leer je beter om te gaan met je agressie. Je leert signalen van boosheid bij jezelf te herkennen en je krijgt adviezen over hoe je kunt voorkomen dat je té boos of agressief wordt.

Conditie- /krachttraining: door middel van bijvoorbeeld een hometrainer, crosstrainer, roeier, loopband, boksen of een buitenactiviteit bouw je een betere lichamelijke conditie op. Je kiest zelf een manier die het beste bij jou past. Je wordt steeds fitter en voelt je daardoor beter.

I Care zal in toekomst meer training gaan verzorgen afhankelijk van de behoefte van de cliënt.

Indicatie: een verwijzing voor één van onze trainingen kan worden aangevraagd bij jouw wijkteam.

Contactgegevens 

I Care BV

Geitenkamp 1

6823 HC Arnhem

E: mathilda@icare-coaching.nl